Gratis Pukkelspreekuur in voorjaarsvakantie

Ook dit jaar organiseert KMI Home Care in de voorjaarsvakantie (22 t/m 26 februari) een gratis pukkelspreekuur. Heeft u of uw gezinslid (jong of oud) last van acne, maak dan een afspraak voor een gratis consult. De huidtherapeuten van KMI Home Care in Nieuwegein geven in deze periode gratis huidadvies om acne te voorkomen en zijn de aangewezen personen voor al uw overige vragen over acne. Is voeding bijvoorbeeld van invloed, hoe verzorg ik mijn huid het beste en wat kunt u het beste wel en niet doen. Wanneer u een behandeling wenst, (vaak vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering) dan kunnen de huidtherapeuten deze uitvoeren. Voor dit gratis consult belt u KMI op 030 – 6032971. Eventueel is ook buiten de schoolvakantie een gratis consult mogelijk.

‘Veel mensen blijven onnodig met acne rondlopen. Terwijl de problemen in veel gevallen door een huidtherapeut verminderd kunnen worden. Met ons jaarlijkse pukkelspreekuur willen jongeren voorlichten over het ontstaan en het verloop van acne. Zo helpen we bij de acceptatie en kan men er beter mee omgaan’, aldus Alberta van der Kuip, één van de gediplomeerde huidtherapeutes van KMI Home Care. Veel aanvullende zorgverzekeringen vergoeden bovendien een acnebehandeling, dus controleer uw ziektekostenverzekering!

KMI Home Care is gevestigd tegenover het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en werkt uitsluitend met gediplomeerde huidtherapeuten. De winkel van KMI Home Care en het centrum voor huidtherapie zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk