Gratis Pukkelspreekuur in de herfstvakantie bij KMI Home Care

In de komende herfstvakantie (19 t/m 23 oktober) verzorgen de gediplomeerde huidtherapeuten van KMI Home Care een gratis pukkelspreekuur. Geïnteresseerden (jong en oud) kunnen dan tussen 09.00 en 17.00 uur op afspraak terecht voor alle vragen over acne. Tijdens dit consult krijgt men ook gratis huidadvies om acne te voorkomen. Mocht een behandeling nodig zijn, dan kunnen de huidtherapeuten van KMI Home Care deze uitvoeren. Veel zorgverzekeringen vergoeden een acnebehandeling. Wie een gratis huidadvies wenst, belt KMI op 030 – 6032971 voor een afspraak. Ook buiten de schoolvakanties is een consult mogelijk.

Met dit gratis pukkelspreekuur wil KMI de bewoners voorlichten over acne. Acceptatie, behandeling en voorkoming zijn daarin belangrijke stappen. Veel aanvullende zorgverzekeringen vergoeden bovendien een acnebehandeling, dus rondlopen met acne is niet nodig. Controleer uw polis en maak een afspraak voor het gratis pukkelspreekuur in de herfstvakantie.

KMI Home Care is gevestigd tegenover het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein, is een speciaalzaak in medische thuiszorgproducten. Huidtherapie wordt steeds belangrijker in de zaak, evenals mammacareproducten (borstprotheses en bijbehorende lingerie en badkleding). KMI Home Care is SEMH gecertificeerd en werkt uitsluitend met gediplomeerde huidtherapeuten. De winkel van KMI Home Care en het centrum voor huidtherapie zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk