Katern

Gratis ophaalronde snoeihout

U kunt de komende tijd voor uw snoeiafval gebruik maken van een gratis ophaalronde. Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) maakt vier ophaalrondes voor het gratis ophalen van uw snoeihout. Dat gebeurt op verzoek van de gemeente. De eerste ophaalronde is al in april.

Als u deze ophaalronde uw snoeihout gratis wilt aanbieden, maak dan een afspraak via het Klantcontactcentrum van RMN. Dit kan tot en met 28 april en zolang de route nog niet vol is. Bij het maken van de afspraak krijgt u de exacte ophaaldatum door.

Een ophaalafspraak maken
Heeft u snoeihout en wilt u dit gratis laten ophalen deze eerste ophaalronde maak dan een afspraak via het Klantcontactcentrum van RMN, via telefoonnummer 0900-6039222 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 16.30 uur) of stuur een e-mail naar info@rmn.nl.

Voorwaarden gratis aanbieden snoeihout

• Deelname alleen mogelijk op afspraak via het Klantcontactcentrum van RMN;
• Snoeihout samenbinden in handzame bundels die gemakkelijk kunnen worden opgetild (gewicht: maximaal 25 kg, maximale lengte 1,5 meter);
• Maximale dikte van de takken: polsdikte (géén stronken);
• Géén dozen of zakken met snoeihout of ander tuinafval;
• Totaal maximaal 2m3 per huishouden;
• Bundels snoeihout vóór 7.30 uur aanbieden op de gebruikelijke aanbiedplek van de container.

Buiten deze gratis ophaalrondes is het ook mogelijk om uw snoeihout tegen betaling van € 30,- aan huis op te laten halen. Inleveren bij het recyclingstation van Nieuwegein aan de Utrechthaven 3, is gratis. De aanbiedregels en overige aanvullende informatie is te vinden op de website van Reinigingsbedrijf Midden Nederland of in de RMN app.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk