Gratis kopje koffie of thee in de bieb vanwege geluidsoverlast

De gemeente Nieuwegein ontwikkelt met haar partners woongebouwen bij de CityPromenade in de binnenstad van Nieuwegein. Vanaf aanstaande maandag 31 oktober wordt er zes weken lang geheid in dit gebied: er worden heipalen in de grond gebracht. Dit zal helaas voor geluidsoverlast zorgen.

De bibliotheek blijft geopend, maar voor een deel van de activiteiten is geluidsoverlast erg storend. Daarom worden deze activiteiten tijdelijk verplaatst naar andere locaties: Buurtpleinen Galecop, Batau, Zuid en Gezondheidshuis de Componist. Op welke locatie een activiteit plaatsvindt, kun je zien in de agenda op onze website. De agenda wordt in de komende tijd nog verder bijgewerkt.

In de bieb kun je kunt tijdens openingsuren blijven komen om te studeren, werken, een boek uitzoeken, oefenen met de taal en meer. In de avond wordt er over het algemeen niet gewerkt. ‘We hopen dat je als bezoeker zo min mogelijk last hebt van het geluid’ aldus de medewerkers van de bieb.

Gratis bakje koffie of thee
Om je bezoek aangenamer te maken, bieden we je tijdens de hei-periode van maandag t/m vrijdag (zolang de voorraad strekt) een gratis kopje koffie of thee aan. Natuurlijk zijn er ook online verschillende opties om even te verdwijnen in een boek of je kennis bij te spijkeren. Online leen je als bibliotheeklid tot ruim 20.000 (luister)boeken. Bibliotheekleden kunnen inloggen op onze databanken voor lesstof.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk