Katern

Gratis kennismaken met hockey bij MHCN

Mixed Hockey Club Nieuwegein (MHCN) organiseert in samenwerking met SportID, in mei en juni twee evenementen om kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar op een gave manier kennis te laten maken met hockey.

Het eerste evenement is de Sportclinic: via drie proeftrainingen op woensdag 18 mei, 25 mei en 1 juni tussen 16.15 en 17.15 uur maken meisjes en jongens kennis met hockey en kunnen ze ontdekken of hockey bij hen past.

Op 27 mei vindt het tweede evenement plaats: een Hockeychallenge voor de stoerste jongens uit Midden Nederland. Tijdens de challenge ervaren zij, samen met de jongens die al lid zijn van MHCN, dat hockey een snelle, dynamische en vooral stoere sport is. De challenge is van 16.15 tot 17.15 uur als je tussen de 7 en 10 jaar bent en van 17.30 tot 18.30 uur als je tussen de 10 en 13 jaar bent.

Ben jij tussen de 7 en 13 jaar en benieuwd of jij hockey een leuke sport vindt om te gaan doen? Meld je dan direct aan voor een van deze evenementen via joj@mhcn.nl. Vermeld in je mail je naam, hoe oud je bent en of je mee wilt doen aan de clinic of de challenge. Jij hoeft alleen maar een gezonde dosis plezier en nieuwsgierigheid mee te brengen MHCN zorgt voor een stick, bitje en scheenbeschermers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk