Katern

Gratis gebruik luchtkussen

Om goede doelen een kans te geven, tijdens Koningsdag in Vreeswijk geld op te halen, worden er op één groot plein gratis luchtkussens ter beschikking gesteld. Tegen een kleine bijdrage van € 0,50 kunnen kinderen zich uitleven op de luchtkussens. De opbrengst is geheel voor het goede doel.

Bedenk ter plekke een ludieke actie om mensen aan te sporen om op jouw luchtkussen te springen en breng op die manier jullie goede doel onder de aandacht. Zorg wel zelf voor bemanning van het luchtkussen en dat gebruik hiervan op een veilige manier gebeurt.

De Oranjevereniging hoopt in samenwerking met het bedrijf Zwelgje die de luchtkussens gratis levert hiermee een bijdrage te kunnen leveren bij het ondersteunen van vele goede doelen. Let op: er zijn een beperkt aantal luchtkussens beschikbaar, dus OP=OP.

Opgeven kan tot 10 april via mailadres info@koningsdagvreeswijk.nl. De Oranjevereniging maakt in volgorde van inschrijving een selectie uit de best ingestuurde ideeën. Zet in het emailtje ook waarom de Oranjevereniging een gratis luchtkussen moet geven en geef aan wat je allemaal wil doen, om ter plekke extra op te vallen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren