GRAS buurtfestival in Batau

Op 23 juni wordt de binnentuin van Buurtplein Batau omgetoverd tot circusachtig feestterrein. Op het muziekpodium is een line-up van Nieuwegeinse artiesten te bewonderen. Circus SNOR is aanwezig om heldhaftige kinderen en stoere volwassen te leren hoe je jongleert, op een grote bal loopt of op een eenwieler fietst.

Voor de minder dapperen is er ook gewoon een lekker terras waar IJsmakerij Schep ijsjes uitdeelt en waar iedereen kan genieten van koele drankjes en heerlijk eten. Er is gratis ranja voor de kinderen. Ook bij slecht weer is het goed vertoeven want er zijn voldoende tenten voor alle feestelijkheden.

Het programma op het muziekpodium ziet er als volgt uit:
– 13.30 uur Het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest
– 14.30 uur JAMkids
16.00 uur Popkoor Amazing Nieuwegein
– 
17.00 uur The Bonobos
18.00 uur Neighbours
– 
18.30 uur SavannaJoy 
19.00 uur Dancing Barefoot

Er is ook een boekenruiltafel, een uitgelezen kans voor bezoekers om met nieuw leesvoer naar huis te gaan en iemand anders blij te maken met boeken die al uit zijn.

Het GRAS buurtfestival is op zaterdag 23 juni van 13.00 tot 20.00 uur, de toegang is gratis.
Dit festival voor en door de buurt wordt mogelijk gemaakt door Stichting De Baten in samenwerking met De Kom, theater en kunstencentrum, Fair’s eerlijk eten en drinken en MOvactor.

Het adres is Dukatenburg 1. In de wijk is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor auto en fiets en tramhalte Batau-Noord is op 2 minuten loopafstand. Op de Facebookpagina @Grasbuurtfestival zijn de laatste updates te volgen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!