Good Hood Festival Fokkesteeg

Het Good Hood Festival in de wijk Fokkesteeg werd dit jaar voor de derde keer gehouden. De naam is voortgekomen uit de sponsors Good Looks kapsalon en cafetaria De Hoed, die tegenwoordig De Veste heet. Afgelopen zaterdag 12 mei, konden de buurtbewoners weer genieten van diverse activiteiten in hun wijk. De organisatie was in de handen van het Wijknetwerk Fokkesteeg samen met vele vrijwilligers en sponsors.

Aan de Hoornseschans was een vrijmarkt ingericht. Het nieuwe parkeerterrein aan de Rapenburgerschans werd officieel geopend door wethouder Hans Adriani, waarna de kinderen hun ballon oplieten.

Cafetaria De Veste leverde de frikandellen voor de frikandelleneetwedstrijd. Bij de kinderen had Patricia het meest gegeten, 5 stuks. Bij de senioren had de grootste eter ruim elf frikandellen naar binnen gewerkt. De avond werd muzikaal afgesloten met optredens van Danny Temming en Henk Kamphuis en het bleef nog lang gezellig op het vernieuwde plein in de wijk. Onze videograaf Henk van Montfoort was ter plekke en maakte er een videoverslag van. (Klik op het videocameraatje voor de video)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk