Katern

Golfen voor Stichting Leergeld Nieuwegein en Houten

De Nieuwegeinse Golfclub (NGC) houdt op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober aanstaande voor de eerste keer het Nieuwegeins Open houden. Het toernooi is een 36 holes (2×18 holes) wedstrijd, te spelen over twee dagen, voor teams bestaande uit 2 golfers. Er zal worden gespeeld op beide 9 holes banen van de Nieuwegeinse Golfclub (9 holes wedstrijdbaan in combinatie met de 9 holes par-3 baan).

De wedstrijd staat open voor golfers van 18 jaar en ouder met een EGA handicap van 54 of lager. Het is een open wedstrijd, dus golfers die niet lid zijn van de NGC zijn van harte welkom om mee te spelen. Het inschrijfgeld bedraagt € 37,50 per persoon.

Een substantieel gedeelte van het inschrijfgeld en de sponsorbijdragen zal ten goede komen aan de Stichting Leergeld in Houten en Nieuwegein. Deze stichting ondersteunt kinderen die om financiële redenen niet kunnen meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdgenootjes heel normaal zijn.

Opgeven voor de wedstrijd kan via de website van de Nieuwegeinse Golfclub. Daar vind je uitgebreide informatie over deze wedstrijd en het inschrijfformulier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk