Goedkoop je lening oversluiten

Als je denkt aan geld lenen, dan denk je meestal aan een nieuwe lening. Vandaag de dag is het oversluiten van leningen ook erg actueel. Het oversluiten van een lening is je oude lening (of leningen) tegen een gunstig tarief in een nieuwe lening verpakken. Deze lening is dan voordeliger dan de oude.

Misschien denk je nu: dat is vreemd, een lening oversluiten. De laatste jaren komt het steeds meer voor dat mensen leningen oversluiten. Vaak zie je ook dat mensen wat extra geld lenen en dit oversluiten samen met hun huidige lening. Vaak ben je dan nog goedkoper uit per maand dan met de oude lening. Zo voordelig kan oversluiten zijn.

Wanneer je keuken onverwacht overstroomt en de schade niet meer te repareren is of je auto is stuk en moet gerepareerd worden, dan is het fijn als je een lening kunt krijgen. Als je al een lening hebt dan leen je er een bedrag bij en sluit je alles over samen met je andere lening.

Het gaat in deze gevallen vaak om bedragen die je niet uit je lopende budget kunt betalen. Als je dan mogelijkheden hebt om toch aan geld te komen dan is dat ideaal. Bij een kredietverstrekker als Postkrediet kun je makkelijk je lening laten oversluiten. De rente is op dit moment historisch laag dus je bespaart al gauw duizenden euro’s per jaar op je lening. Zelfs als het geleende bedrag groter wordt dan ben je soms nog goedkoper uit.

Het oversluiten van een lening is een advies dat wij aan iedereen geven met een bestaande lening. Je kunt bij Postkrediet sowieso altijd een offerte opvragen voor het oversluiten. Er zijn tientallen verschillende namen zoals extra geld lenen, leningen samenvoegen en nog veel meer namen om een lening over te sluiten. Het komt allemaal op hetzelfde neer. Het is precies dezelfde constructie alleen de naam is anders.

Voor de meeste mensen is dit een geweldige oplossing om hun huidige lening goedkoper te maken. Aanbieders die dit soort leningen verstrekken, kun je het beste vinden op het internet zoals Postkrediet.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk