Katern

Goede prestaties van jeugdleden Taekwondo-Nieuwegein tijdens jeugdtoernooi

Afgelopen zondag 9 december jl. waren twee Nieuwegeinse jeugdleden van Taekwondo-Nieuwegein actief op de Fuji Mae Kids Cup in Sint Oedenrode. Dit is het grootste ITF-Taekwon-Do jeugdtoernooi van Nederland. Met meer dan 300 deelnemers van 26 verschillende scholen streden de deelnemers voor de prijzen.

De Fuji Mae Kids Cup is een laagdrempelig jeugd toernooi voor Taekwon-Do beoefenaars die zo op deze manier kennis kunnen maken met deze wedstrijdsport. Er kon gestreden worden op drie onderdelen: Tuls, Sparren en de Hoogtesprong.

De pas 7-jarige Ilyas Shaaban haalde op alle drie de onderdelen een 2e plaats. Imran Shaaban (10 jaar) haalde een 3e plaats bij ‘Sparren’ en een 3e plaats met de ‘Hoogtespong’. Coaches Wouter Meijer en Floyd Stijger waren trots op hun jonge leerlingen. Soufiane Mokhtari was de meegereisde scheidsrechter.

Ben je nieuwsgierig geworden en of zou je dit ook graag willen doen? Stuur een mail naar: info@taekwondo-nieuwegein.nl of kijk voor meer informatie op de website van Taekwondo-Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk