Katern

‘Godfried – een opgewekt mens’

Godfried Bomans, één van Nederlands meest geliefde en humoristische schrijvers, herleeft voor even in ‘Godfried – een opgewekt mens’, de nieuwe voorstelling van Guusje Eijbers met Reinier Bulder en Gitta Fleuren. Op 12 december kan het publiek van Theater De Kom opnieuw genieten van de nationale troetelbeer die terugkomt om de puntjes op de i te zetten.

In ‘Godfried – een opgewekt mens’ keert Bomans kort na zijn plotselinge overlijden in 1971 voor even terug op aarde om zijn leven af te maken. Hij bevindt zich in zijn werkkamer en ziet hoe zijn vrouw de spullen opruimt. Er zit iets tussen waarvan niemand weet heeft, een manuscript dat van onpeilbare waarde voor hem is. Bomans móet ingrijpen. Zie ook www.hummelinckstuurman.nl.

Actie!

2e kaartje voor-de-helft-van-de-prijs bij ‘Godfried Bomans – een opgewekt mens’. Iedereen die het eiland kan noemen waar Godfried Bomans in 1971 een week verbleef, krijgt bij reservering van ‘Godfried Bomans – een opgewekt mens’ aan de kassa het tweede kaartje voor-de-helft-van-de-prijs. Deze aanbieding geldt alleen bij nieuwe reserveringen.

Op donderdag 12 december om 20.15 uur in Theater De Kom. Entreeprijs: € 13,-/ CJP: € 11,-/ Vrienden van De Kom € 11,-

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk