‘Gluren bij de Buren’ verplaatst naar 3 juli 2022

Wegens de aanhoudende maatregelen omtrent corona kan ‘Gluren bij de Buren’ op 13 februari in Nieuwegein niet doorgaan. Het is voor de organisatie op dit moment te onzeker of er tegen die tijd een veilige en leuke versie van het festival neergezet kan worden. Daarom ziet de organisatie zich genoodzaakt nu de knoop door te hakken en ‘Gluren bij de Buren’ te verplaatsen naar 3 juli.

Projectleider Dirkjan van Oord: “We willen graag dat alle deelnemers genoeg tijd hebben om zich voor te kunnen bereiden en hosts, acts en bezoekers veilig kunnen laten meedoen.”

De datum van 3 juli is niet zomaar gekozen. Van Oord: “Dan staat Struinen in de Tuinen gepland, het zomerse zusje van Gluren bij de Buren.” De organisatie zal de twee festivals samenvoegen zodat er één grote Gluurdag komt in alle deelnemende Gluur- en Struinsteden. Deelnemers die zich al voor Gluren bij de Buren hadden aangemeld, kunnen op 3 juli meedoen en mogen zelf kiezen of ze meedoen met hun huiskamer of (indien aanwezig) tuin. Enthousiaste acts en hosts kunnen zich blijven aanmelden tot en met 22 mei 2022.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren