Gluren bij de Buren in Nieuwegein

Zondagmiddag 30 maart kan Nieuwegein zich opmaken voor de derde editie van het woonkamerfestival Gluren bij de Buren. In een totaal van 32 woonkamers, verspreid over de stad, vinden die middag voorstellingen plaats. Alle artiesten zijn woonachtig in Nieuwegein en spelen in principe dus een thuiswedstrijd. Elke woonkamer is voor Gluren bij de Buren tussen 13.00 en 18.00 uur omgetoverd tot incidenteel podium waarbij de artiest op het vloerkleed speelt en het publiek plaatsneemt op de bank. Doordat de deelnemende woonkamers nooit verder dan 5 minuten fietsen van elkaar af liggen kunnen bezoekers meerdere voorstellingen bezoeken.

Alle optredens van Gluren bij de Buren zijn gratis te bezoeken maar het is mogelijk om na elk optreden een vrijwillige bijdrage te schenken. Uw bijdrage wordt gebruikt voor de realisatie van Gluren bij de Buren in 2015!

Via de website van Gluren bij de Buren is een overzicht te vinden waar er in welke wijk gegluurd kan worden. Tevens is het mogelijk om via de website van Gluren bij de Buren je persoonlijke programma samen te stellen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk