Glasschade in Nieuwegein

Je speelt een potje voetbal in de tuin en tot je grote schrik schiet je zo de bal door de ruit. Je hoort het glas in stukjes breken en bent allang blij dat er niemand in de buurt staat! Je denkt na over de mogelijkheden om het glas zo snel mogelijk te laten herstellen, maar welk bedrijf kan je daar goed en vlot bij helpen? Wij hebben voor jou dé oplossing: Glasprobleem Kwijt! Glasprobleem Kwijt werkt samen met lokale vakmannen die binnen een mum van tijd jouw glasprobleem oplossen. Ook in Nieuwegein hebben ze een uitstekende glaszetter voor jou!

Wat kun je zelf doen bij glasschade?
Ondanks dat het glas in woningen en bedrijven tegenwoordig tot wel tientallen jaren mee kan gaan, kan er altijd een ongelukje gebeuren. Ongelukken zitten nu eenmaal in een klein hoekje. Maar wat doe je wanneer er sprake is van glasschade? Het zelf verwijderen van de glasscherven is geen optie, want je kunt je gemakkelijk snijden aan het glas. Ook het zelf plaatsen van het glas is vrijwel onmogelijk. Je moet zo secuur mogelijk het glas inmeten en daar gaat het vaak al fout. Dat is natuurlijk zonde van je geld en tijd. Maar wat kun je wel al doen?

• Je kunt het gebied rondom de ruit veilig stellen
• Het glas op de grond alvast bij elkaar vegen
• Direct contact opnemen met een glasspecialist

Wat kan een glasspecialist voor mij betekenen?
De glaszetter bespreekt het glasprobleem en maakt notities van jouw specifieke situatie. Wanneer hij alle informatie verkregen heeft, gaat hij aan de slag. Dit begint bij het inmeten van jouw ruit, zodat hij die bij terugkomst op de zaak voor je kan bestellen. Vervolgens plaatst de glaszetter een noodvoorziening door een glasplaat aan weerszijden over de kapotte ruit heen te plakken, zodanig dat het stevig is en dat er geen verdere ongelukken meer kunnen gebeuren. De scherpe randjes plakt hij eventueel af. Bovendien worden alle glasstukjes veilig opgeruimd en voor je weggegooid. Zodra je nieuwe ruit binnen is bij de glaszetter belt hij je voor een afspraak om de nieuwe ruit te komen plaatsen.

Ben je op zoek naar een betrouwbare glaszetter in Nieuwegein? Neem dan contact op! Bij Glasprobleem Kwijt werken wij met een groot netwerk van glaszetters over heel Nederland, dus ook in Nieuwegein hebben we een specialist. Vul je postcode in en je krijgt direct de contactgegevens van een lokale glaszetter. Zo kun je meteen een afspraak maken en staat de glaszetter binnen de kortste keren voor je deur. Wil je meer informatie of een prijsindicatie? Ook dan kun je vrijblijvend contact opnemen met jouw lokale vakman!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren