Gezondheidshuis De Componist officieel geopend

Zaterdag 2 juli jl. is onder grote belangstelling Gezondheidshuis De Componist officieel geopend. Erik Asbreuk, arts en verbonden aan de Componist aan de Diepenbrocklaan 1 in de wijk Zuilenstein trapte de dag af. Wethouder Marieke Schouten knipte samen met een jonge wijkbewoner het lintje door waarna iedereen een kijkje kon nemen in het multifunctionele gebouw als het gaat om zorg en welzijn. Onze videograaf Bart van Rooijen maakte bovenstaand videoverslag.

Zorgaanbieders én welzijnsorganisaties werken in De Componist samen onder één dak. En dat niet alleen, want zorgverleners zoals huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, diëtisten, logopedisten en psychologen werken samen met elkaar én met diensten op het gebied van Welzijn. In het gebouw vind je namelijk ook het Buurtplein en de buurtverbinders, kinder- en jongerenwerkers van Movactor. Zij laten hier – samen met buurtbewoners – hun initiatieven, activiteiten en ideeën tot bloei komen. Ook het Sociaal Juridisch Servicepunt is hier te vinden. En er is ook een buurtlocatie van bibliotheek De tweede verdieping op het Buurtplein te vinden.

Heb je zelf een goed idee om iets te organiseren of lijkt het je leuk om als vrijwilliger te helpen op het Buurtplein in de Componist, neem dan contact op met de buurtverbinders. Zij denken graag met je mee! Je kunt de buurtverbinder bereiken via buurtverbinders@movactor.nl.

One thought on “Gezondheidshuis De Componist officieel geopend

  1. André

    Een geweldig pand op een prima plek! Echter de parkeergelegenheid gaat in de toekomst ernstige problemen geven 🤨

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk