Katern

Gezocht: Nieuwgeinse verhalen

De tweede verdieping is op zoek naar verhalen van Nieuwegeinse auteurs óf verhalen die over Nieuwegein gaan. Het gaat daarbij om verhalen die al eerder zijn gepubliceerd. Inzenden kan tot 6 april. De verhalen komen in aanmerking voor de verhalenbundel die Nederland Leest samenstelt en in november cadeau wordt gegeven aan bibliotheekleden. Per provincie wordt de verhalenbundel aangevuld met regionale verhalen. Zo krijgt straks elke provincie een unieke verhalenbundel.

De tweede verdieping is gekozen als één van de vier bibliotheken van de provincie Utrecht die op zoek gaan naar regionale verhalen. De voorwaarden voor deze verhalen zijn:

1. Ze zijn geschreven door een Nieuwegeinse auteur óf het speelt zich af in Nieuwegein. 2. Ze zijn eerder gepubliceerd (bijvoorbeeld in een bundel, krant of tijdschrift). 3. De verhalen zijn niet langer dan zesduizend woorden.

Kent u zo’n verhaal? Geef het voor 6 april door aan: anne.terwisscha@detweedeverdieping.nu. Zo krijgt het cadeau van Nederland Leest dit jaar een Nieuwegeins tintje.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk