Gezellige rommel- en plantjesmarkt rondom de Nicolaaskerk in Jutphaas

Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren organiseren de vrijwilligers van de Nicolaaskerk in Jutphaas ook dit jaar weer een gezellige Nicolaasdag met markt ten bate van de kerk. Deze dag is op zondag 20 augustus aanstaande en begint om 11.00 uur. Natuurlijk wordt het gehouden rondom de kerk zelf aan de Utrechtsestraatweg 8A in Jutphaas.

plantjesmarkt

Nicolaasdag
Tijdens de jaarlijkse gezellige rommel- en snuffelmarkt staan veel vrijwilligers klaar met hun eigen sfeervolle kraampjes. Voor ieder is er wat te zien en te doen. Er is verkoop van gebruikte spullen, een boekenmarkt en verkoop van stekken en plantjes. Deze Nicolaasdag staat voor een groot deel in het teken om mensen met elkaar te verbinden én een gezellig samenzijn. Maar er is meer te doen. Interesse in de geschiedenis van deze monumentale Nicolaaskerk? Een rondleiding is mogelijk. Of altijd al eens willen klokken luiden? Ook dat kan.

Heeft u ‘waar’ en ‘handel’ voor deze markt? Dan kunt u de spullen afgeven op het secretariaat in de Nicolaaskerk aan de Utrechtsestraatweg 8A. Let op! alleen kleine spullen worden aangenomen, dus geen grote dingen. De opbrengst is geheel ten bate van de Nicolaaskerk.

Heeft u ook interesse om te komen helpen of vindt u het leuk om met een kraam iets te verkopen ten behoeve van de kerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Anita de Bruin, zij is bereikbaar op: 06-20 44 27 75.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk