Gezamenlijk de handen uit de mouwen bij Reinaerde Wijkersloot

Zaterdag 8 december 2012 hebben de bewoners van woonlocatie Reinaerde Wijkersloot samen met begeleiders, ouders, familie, vrijwilligers en ondernemers uit Nieuwegein de handen uit de mouwen gestoken. De muren van de locatie kregen een frisse laag verf, er werd opgeruimd, gepoetst en geklust. De jongeren zelf werden ook volop betrokken bij alle klussen.

‘Dankzij de inzet van de jongeren, begeleiders en vrijwilligers is het resultaat geweldig!’ aldus een van de begeleiders. Daarnaast had Reinaerde Wijkersloot op de Beursvloer georganiseerd door Samen voor Nieuwegein een aantal mooie deals gesloten met plaatselijke ondernemers. Een aantal medewerkers van Gemeente Nieuwegein en Van Anraad Assurantiën/Pensioenen hebben voorbereidende werkzaamheden gedaan voor de klusdag. Schildersbedrijf van der Hijden, Centraal Coatings en Hompert-Renes hebben alle materialen voor het schilderwerk gesponsord.

Bij Reinaerde Wijkersloot wonen en logeren jongeren met een lichamelijke beperking. Op deze woonlocatie wordt een veilige en stimulerende woonomgeving gecreeërd en is aandacht voor het vergroten van zelfredzaamheid van deze jongeren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk