Geynwijspunt Batau officieel geopend

Vanaf vrijdag 24 april is het mogelijk om kennis te maken met de vrijwilligers van Geynwijspunt Batau. In de ochtend van 24 april heeft wethouder Martijn Stekelenburg het Geynwijspunt officieel geopend. Dit Geynwijspunt is gevestigd aan de Dukatenburg 1.

Vorig jaar zijn de Geynwijspunten Mondriaanlaan en Zuid officieel geopend. Zaterdag 11 april volgde Geynwijspunt Galecop en 18 april Geynwijspunt Roerdomp.

Sinds 1 januari kent Nieuwegein Geynwijs. Zoeken inwoners een bepaalde organisatie, een oplossing voor een lastige situatie of hebben ze een probleem op gebied van wonen, meedoen, welzijn en zorg waar ze zelf niet uitkomen? Dan kunnen ze gebruik maken van www.geynwijs.nl. Op deze digitale sociale kaart staan veel antwoorden op deze vragen. Is het antwoord op de vraag niet te vinden of zou de inwoner meer willen weten? Dan kunnen ze bellen naar (030) 410 06 66 of langsgaan bij een Geynwijspunt in de buurt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren