Katern

Clubkampioenschappen schoonspringen bij Aquarijn

Zwemvereniging Aquarijn uit Nieuwegein hield zaterdag 30 juni jl. weer haar clubkampioenschappen schoonspringen. Er werd gesprongen in zes leeftijdsgroepen en uiteindelijk was er een spannende finale, waarin de clubkampioenschap van 2018 werd bepaald.

In de E-groep (9 jaar en jonger) was er goud voor Joy, het zilver ging naar Roos en brons was voor Melissa. In de D-groep (10/11 jarigen) was er goud voor Csilla, het zilver ging naar Lorine en de bronzen medaille was voor Anissa.

Uit de volgende groepen kwamen de finalisten. In de C-groep (12/13 jarigen) ging het goud naar Matthew Hibbert. Het zilver was voor Daan Willemen en het brons ging naar Iris de Heer.

In de B-groep (14/15 jarigen) was het goud voor Esther Poort en het zilver ging naar Romy Schoeree.
De A-groep (16/17/18 jarigen) werd gewonnen door Owen Johnston. Het zilver was voor Raziye Rouhbags en het brons was voor Manuel Öztopçu.

Bij de senioren ging het goud naar Kirsten Veltman, Tanja van Hassel won het zilver en het brons was voor Susanne Klooster.

In de finale was er een spannende strijd tussen Owen, Raziye en Kirsten. De pas 12-jarige Matthew maakte het de oudere springers nog lastig. Kampioen van 2018 werd Owen, gevolgd door Raziye en Kirsten. Matthew werd knap 4de, gevolgd door Tanja op de 5de plaats en een 6de plaats voor Manuel. Op de 7de plaats eindigde Daan, 8ste werd Iris en Esther werd 9de.

Op 5 juli geeft een kleine groep schoonspringers van de afdeling een demonstratie tijdens de zwem4daagse in Merwestein. Dat is van 18.45 uur tot 19 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren