Geynwijs, veranderingen in de zorg

Ontmoet professionals van Geynwijs, bekijk de opzet van de digitale sociale kaart van Geynwijs, ga in gesprek met de wethouder over de veranderingen in de zorg in het Geynwijscafé, doe een workshop voor jong en oud, maak een wandeling in de buurt of geniet van een warm drankje en hapje. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 13 december om kennis te maken met Geynwijs van 13.30-16.30 uur op drie locaties: in het stadshart aan de Raadstede 78, buurtplein zuid aan de Ratelaar 37 en in het gezondheidscentrum aan de Mondriaanlaan 7.

Nederland verandert en de zorg verandert mee. Zo ook in Nieuwegein. Geynwijs is de manier waarop Nieuwegein dit heeft georganiseerd. Het Wmo loket en het Centrum voor Jeugd en Gezin gaan hierin op. Geynwijs staat voor dé plek waar alle inwoners van Nieuwegein vanaf 1 januari 2015 terecht kunnen met vragen over wonen, participatie, welzijn, gezinsrelaties en zorg in de buurt. Inwoners kunnen dan bellen naar de informatie- en advieslijn, surfen naar de website van Geynwijs, een mailtje sturen of binnenlopen bij één van de vijf Geynwijspunten in de buurt. Betrokken medewerkers staan de inwoners te woord. Is er meer aan de hand? Dan komt een professional van Geynwijs bij de inwoners langs voor een gesprek en om samen met hen te zoeken naar passende oplossingen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren