Gewapende overval op tankstation in Fokkesteeg

In de wijk Fokkesteeg is woensdagavond een gewapende overval gepleegd op een tankstation aan de Graaf Florisweg. De verdachte ging er te voet vandoor. De politie is op zoek naar de man.

De man bedreigde een medewerker van het tankstation met een wapen. De dader eiste geld en wist een gering geldbedrag buit te maken. Hierna verliet hij het tankstation en liep hij weg in de richting van de Gravin Catharinalaan. Niemand raakte bij de overval gewond.

Agenten stelden een onderzoek in en een diensthond zocht de omgeving af. Ook werd er een Burgernetactie gestart, maar de overvaller werd niet meer gevonden.

De politie zoekt een man met een licht getint uiterlijk, tenger postuur en circa 1.70 meter lang. Hij is rond de 20 jaar en heeft een zwart vlassig snorretje. Hij droeg een donkere jas met capuchon, een donkere trainingsbroek en een blauwe pet. Wie informatie heeft, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Beluister hier de Burgernetmelding.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren