Gewapende overval op Gall & Gall Cityplaza

Op vrijdag 7 augustus vond een overval plaats op een winkel aan de Passage. Een dader kwam via de voorzijde, publieksingang, de winkel binnen en bedreigde het personeel. Niemand raakte gewond bij de overval.

Rond 15.30 uur vond de overval plaats. De dader vluchtte vervolgens te voet weg via de personeelsingang aan de achterzijde van het pand. De dader komt daar uit op de Weerdstede en rent vervolgens weg in de richting van de Erfstede. De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld en samen met de politiehelikopter een zoekactie gehouden. Hierbij werd de verdachte niet meer aangetroffen.

De dader betreft een man van rond de 20 jaar oud, met een bruine huidskleur. Hij heeft een slank postuur en draagt een zwart shirt met lange mouwen en een blauwe broek met een gat ter hoogte van zijn rechterheup. Ook heeft hij een pet op, waar krullen onder vandaan komen.

Personen die meer informatie hebben of de dader voorafgaand aan of na de overval hebben gezien en geen contact hebben gehad met de politie worden gevraagd om contact op te nemen met de recherche in Nieuwegein via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren