Getuigenoproep in verband met aanrijding in ‘Parkhout’

De politie in Nieuwegein vraagt eventuele getuigen hulp bij het oplossen van een aanrijding tussen een fiets en een scooter in het park langs de ‘Parkhout’ in Nieuwegein zuid. De aanrijding, waarbij één van de betrokkenen is doorgereden, gebeurde op zondag 19 januari jl. (Her)kent u de bestuurder en/of de scooter?

Bij de aanrijding zondag 19 januari jl. is één van de betrokkenen doorgereden zonder gegevens achter te laten. Dit betrof een oudere man op een scooter. De zwarte scooter was voorzien van rode letters aan de voorzijde, chromen velgen en een groot windscherm. Bij de aanrijding is de scooter gevallen op de rechter zijde en is er mogelijk schade ontstaan. Ook is een reflector van de achterkant van de scooter achtergebleven op de plaats van aanrijding.

(Her)kent u de bestuurder en/of de betrokken scooter? Meld dit dan via telefoonnummer: 0900-8844 of via 0800-7000 (anoniem). Uiteraard mag de verdachte zich zelf ook melden bij de politie.

De locatie van de aanrijding in ‘Parkhout’

One thought on “Getuigenoproep in verband met aanrijding in ‘Parkhout’

  1. John

    Beter laat dan nooit .
    Kunnen ze daar niet eerder meekomen ?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren