Getuigen van overval gezocht

De politie zoekt naar getuigen van een overval die op zondagavond 24 november plaatsvond. Rond 23.20 uur kreeg de politie melding dat een vrouw bij het sluiten van een horecagelegenheid aan de Nedereindseweg overvallen was. Zij sloot samen met collega’s rond 23.00 uur het pand af. Er kwam een man aanlopen die haar waardevolle goederen eiste. Toen ze dit niet gaf werd er een vloeistof in haar gezicht gespoten en ze kwam ten val. Vervolgens ging de man er zonder buit vandoor in de richting van het Mozartplantsoen. Agenten zochten in de omgeving naar de overvaller en hierbij werd ook een politiehond ingezet. De man werd niet meer gevonden.

De politie zoekt getuigen en komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben over deze zaak. Heeft u iemand gezien die zich in de buurt van het pand verdacht ophield, heeft u meer informatie over de overval, of heeft u de man zien vluchten? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Neemt u dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren