Getuigen gezocht van ernstig verkeersongeval

Een 21-jarige vrouw uit Vianen is vorige maand ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Laagravenseweg in Nieuwegein. Ze brak haar onderrug en zal nog maanden moeten revalideren. De politie zoekt getuigen van het ongeval.

SLIP
De vrouw rijdt op vrijdagavond 15 maart rond 18.30 uur in haar grijze Citroën C1 over de Waterlinie weg en neemt de rotonde onder de A12 richting Nieuwegein. Als ze zo’n 200 meter voorbij de rotonde is, raakt haar auto door dus nog onbekende reden in de slip.

ANDERE RIJBAAN
Ze schiet de middenberm over en schiet door over de rijbaan voor het tegemoetkomende verkeer. In de berm komt ze dan tot stilstand. Ze is bij kennis en belt 112. Politie en ambulance komen ter plaatse. De vrouw wordt naar het ziekenhuis gebracht waar blijkt dat ze haar rug heeft gebroken.

DASHCAM
Een automobilist die op het moment van het ongeluk op de baan van het tegemoetkomende verkeer rijdt, heeft zijn dashcam aan. Op die beelden is te zien hoe de auto van het slachtoffer de weg overschiet en in de berm terecht komt. De bestuurder met de dashcam zet zijn auto langs de kant en schiet de vrouw te hulp.

GETUIGEN
Op de beelden van de dashcam is ook te zien hoe druk het op dat moment is. Gezien de drukte moeten er meer mensen getuigen zijn geweest van het ongeluk. De politie wil deze getuigen graag spreken, omdat het vooralsnog niet duidelijk is hoe het kon dat de auto van de vrouw in de slip raakte. De politie hoopt met verklaringen van getuigen daar meer duidelijkheid over te krijgen.

TIPS
Reed u die vrijdagavond 15 maart rond half zeven over de Laagravenseweg en heeft u iets van dit ernstige ongeluk gezien? De politie hoort graag van u. U kunt contact opnemen met het tipnummer: 0800 – 6070.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren