Getuigen gezocht van beroving aan de Kauwenhof

Op zaterdag 14 maart werd een 21-jarige man uit Nieuwegein beroofd. De daders gingen er met de portemonnee van het slachtoffer vandoor. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 19.45 uur liep het slachtoffer op de Kauwenhof toen hij vanuit een geparkeerde groene auto door een man werd aangesproken. Toen hij naar de auto toeliep stapte de bestuurder uit en eiste hij dat het slachtoffer zijn waardevolle spullen aan hem afstond. Het slachtoffer gaf de man zijn portomonnee waarna deze weer in de auto stapte en wegreed in de richting van de Buizerdlaan. Naast de bestuurder zat er ook nog een bijrijder in de auto. Beide mannen waren blank. De politie onderzoekt de zaak.

Mogelijk hebben mensen de groene auto, met daarin de twee mannen, op de parkeerplaats aan de Kauwenhof zien staan. Met deze mensen, of mensen die andere informatie hebben, wil de politie in Nieuwegein graag in contact komen. Dit kan via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren