24-uurs zorg bij dementie: zo werkt het

Het is voor iemand met dementie heel erg fijn om zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen. En nu zeker in de tijd van het coronavirus is het helemaal niet aantrekkelijk om uw geliefde naar een verzorgingstehuis te sturen. Merkt u dat de zorgtaken u te zwaar worden? De 24-uurs zorg van Zuster Jansen kan dan de uitkomst bieden.

We beginnen met de intake
Kunnen wij iets voor u en uw naaste betekenen? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag met u de situatie, uw wensen, behoeften en de mogelijkheden. We verlenen in de hoofdzaak 24-uurs zorg, maar heeft u overdag al thuiszorg of mantelzorg, dan kunnen we dit ook aanvullen met 12-uurs nachtzorg. Maatwerk, volledig aangepast op de behoefte van u en de betreffende persoon, daar draait het bij Zuster Jansen om. Ook in Nieuwegein zijn er verschillende mogelijkheden.

De zorg die wij bieden
Juist nu, in deze tijd van corona, willen familie en vrienden zoveel mogelijk contact vermijden. Dit kan ervoor zorgen dat de zorg voor mantelzorgers een steeds zwaarder drukkende last wordt. We stellen daarom alles in het werk om de zorg die nodig is te verlenen.

Bij de 24-uurs zorg neemt Zuster Jansen de zware taken van u over en ondersteunt u op de punten waar u dat nodig heeft. Natuurlijk staat in de eerste plaats uw naaste met dementie centraal. Bij dementerende mensen draait de verzorging volledig om rust, geduld en begrip. Onze medewerkers beschikken zeker over deze eigenschappen waardoor wij uw naaste uitstekend kunnen helpen en de rust en continuïteit kunnen waarborgen.

Door de hulp die wij bieden, kan een opname in een zorginstelling worden uitgesteld en in sommige gevallen zelfs worden voorkomen. De familie krijgt meer rust, terwijl de dementerende persoon toch de juiste zorg en ondersteuning krijgt.

Komen we in aanmerking voor een vergoeding van de kosten?
Een terechte vraag die veel gesteld wordt, is of u een vergoeding voor onze kosten krijgen kunt. Wanneer u een zorgindicatie via het CIZ heeft, kunt u voor de betreffende persoon een persoonsgebonden budget krijgen. Hieruit kunt u de zorg via Zuster Jansen (deels) bekostigen. Ook zonder indicatie kunt u onze zorg aanvragen. De kosten zijn dan voor eigen rekening.

Meer informatie over particuliere thuiszorg in Nieuwegein? Vul dan het contactformulier in op de website van Zuster Jansen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren