Gestolen scooter terug bij eigenaar

Op donderdag 23 augustus krijgt de politie een melding van een diefstal van een scooter. Rond 00.30 uur meldt de eigenaar dat zijn scooter, een zwarte Piaggio Zip, is gestolen vanaf de Condor. Hij ziet dat bij de diefstal twee jongens zijn betrokken en geeft het signalement door. Diverse eenheden van de politie zoeken de omgeving af.

Vervolgens ziet de politie dat op de groenstrook tussen de Steenarend en de snelweg twee scooters staan, waaronder de gestolen Zip. De politie kamt de buurt uit, maar de twee jongens worden niet getraceerd. De gestolen scooter wordt overgedragen aan de rechtmatige eigenaar. De andere scooter, die voorzien is van een vals kenteken, wordt voor nader onderzoek meegenomen naar het bureau.

Het signalement van de twee jongens: een blanke forse jongen, 16 jaar, kort stekel haar, 1.60 m en 1.70 m., gekleed in een donkere broek, zwarte gewatteerde jas en zwarte baseballpet. De andere jongen is lichtgetint, zwart half lang haar, tenger postuur, 16 jaar, tussen de 1.65 en 1.75 m. en gekleed in een zwarte glimmende jas met rood/witte streep.

Een ieder die informatie heeft, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk