Gespreksgroep over zingeving in Dorpshuis Fort Vreeswijk

Het Dorpshuis Fort Vreeswijk start met een gespreksgroep voor ouderen over zingeving. Lijkt het u wat om met een kleine groep leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen over wat u zoal bezighoudt, te delen wat u raakt in het leven? Bijvoorbeeld over je eigen levensloop, dankbaarheid, ik en de ander, maar ook omgaan met ziekte, levenseinde en dood? Dan bent u van harte welkom.

De groep komt elke laatste maandag van de maand samen, van 10.00 uur tot 12.00 uur. De eerste bijeenkomst vindt plaats op 25 april. De deelnemers maken dan kennis met elkaar rondom het thema ‘Ik heb een steen verlegd, wie bent u en wat is belangrijk voor u?’ Verder wordt dan geïnventariseerd  welke thema’s leven binnen de groep. Die thema’s komen de volgende bijeenkomsten aan bod. De gesprekken worden begeleid door Elisabeth van Windt, geestelijk verzorger bij Centra voor Levensvragen Midden Nederland.

Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met 17 april via info@fortvreeswijk.nl. Voor meer informatie kijk op de website van Dorpshuis Fort Vreeswijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk