Geslaagde ‘Week van het Geluk’

In de week van 21 tot en met 27 september 2019 hebben er door heel Nieuwegein diverse activiteiten plaatsgevonden die in het thema stonden van geluk. Dit gelijktijdig met de Nationale Sportweek in Nieuwegein. Immers, ook sporten maakt gelukkig.

Wist je dat goede vrienden goed zijn voor je gezondheid? Wist je dat je aan je gezondheid kunt werken door stil te staan bij wat er goed gaat in je leven? En wist je dat je je extra energiek en gezond voelt als je al dit geluk deelt? Kortom, geluk en gezondheid gaan hand in hand en af en toe samen eten met anderen is even belangrijk voor je gezondheid dan regelmatig sporten.

Voorafgaand aan deze week waren inwoners op buurtplein Doorslag en buurtplein Galecop al druk aan de slag gegaan om te ervoor te zorgen dat hun geluk gedeeld kon worden. Weken lang waren er hartjes gehaakt.

Ruim 250 hartjes zijn onlangs uitgedeeld door inwoners en professionals aan inwoners van Nieuwegein die wel wat extra geluk konden gebruiken. ‘Hierdoor ontstonden vele geluksmomentjes, zowel voor de gever als voor de ontvanger. Tenslotte is geluk ook het enige wat zich vermenigvuldigd als je het met een ander deelt!’ aldus Chantal Bos, buurtverbinder op buurtplein Doorslag. ‘Zeker voor herhaling vatbaar.’

Enkele van de gehaakte hartjes

One thought on “Geslaagde ‘Week van het Geluk’

  1. C.Tuinder

    Mooie actie om mensen te leren kennen en waarderen! De inzet van de vrijwilligers is enorm.
    Nieuwegein is een voorbeeld van hoe het ook kan en eigenlijk overal zou moeten!
    Lof, veel lof!
    C.Tuinder Galekop

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren