Galerieonline

KCN heeft eigen galerie online
Internet is inmiddels geïntegreerd in het leven van vele mensen. Ook bedrijven, organisaties, verenigingen kunnen haast niet meer zonder internet voor hun presentatie en informatie. Vanaf deze maand is ook het Nieuwegeins Kunstenaarscentrum KCN te vinden op het web en wel met een galerie-online.
Zowel om het KCN te promoten als om de afzonderlijke leden een platform te bieden voor het exposeren van hun kunst is ook de Nieuwegeinse Kunstenaarsvereniging gestart met een eigen website. Alle leden staan op de site met van elk lid enkele kunstwerken. Tevens staat er uitgebreide informatie op over KCN als vereniging, over de mogelijkheid om lid of donateur te worden, over de huidige en komende exposities. Via de website is het mogelijk om de geëxposeerde werken te reserveren of te kopen.
In de loop van de komende maanden wil KCN de website verder vormgeven als een heuse galerie-online met daarop een uitgebreid overzicht van alle deelnemende kunstenaars, inclusief de prijzen van de aangeboden kunstwerken. Op deze wijze wordt er een extra en een permanente expositiemogelijkheid gecreëerd naast de eigen KCN-galerie in de Kerkstraat in Nieuwegein-Vreeswijk. Kijk en geniet op: http://www.kcn-galerie.nl/

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk