Geslaagde voetbalclinic bij Geinoord

Dat de regen op momenten met bakken uit de hemel kwam op Sportpark Parkhout in Nieuwegein, kon de pret woensdagmiddag 23 september j.l. niet drukken. Negentig E-pupillen zetten zich vol overgave in tijdens een clinic onder leiding van de voormalige FC Utrecht-voetballers Koos van Tamelen en Rudy Jansen, die in het kader van FC Utrecht on Tour plaatsvond bij SV Geinoord.

“Naast Rudy Jansen waren acht trainers van FC Utrecht en diverse trainers van SV Geinoord aanwezig om de clinic te verzorgen”, zegt Koos van Tamelen, die de coördinatie van de voetbalclinics van FC Utrecht tijdens FC Utrecht on Tour voor zijn rekening neemt. “Met zes oefenvormen in circuitvorm brengen wij de jonge voetballers tijdens zo’n clinic voetballend wat bij en bezorgen wij hen bovenal een mooie middag.”

Sean Klaiber, speler van FC Utrecht én inwoner van Nieuwegein, bracht een bezoek aan de activiteiten op het sportpark in Nieuwegein. “Voetballende kinderen, altijd mooi”, zegt de verdediger die dit seizoen in alle competitiewedstrijden van FC Utrecht in actie kwam. “Fanatiek dat ze zijn! Ik verbaas mij er nog weleens over wat voor een impact het op kinderen heeft als ik een bezoek breng aan activiteiten als deze. Hoeveel vreugde en plezier wij als club, en als spelers, kunnen brengen. Dat is enorm.”

Bij één mooie middag blijft het niet voor de jonge voetballers. Zondag zijn de pupillen van SV Geinoord zaterdag te gast bij de wedstrijd FC Utrecht – SC Cambuur, die om 18.30 uur aanvangt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk