Geslaagde Voetbal4daagse 2015

Sport ID Nieuwegein en voetbalvereniging JSV, organisatoren van de Voetbal4daagse, is het dit jaar weer gelukt om een mooi en geslaagd evenement neer te zetten op Sportpark Galecop.

De Voetbal4daagse begon op maandag 17 augustus met wat minder goed weer maar desondanks gingen alle deelnemers met veel plezier met de bal aan de slag. De gedreven leiders konden direct met de spelers en het voorgeschreven trainingsmateriaal aan de slag. Een vakkundig uitgezet circuit en penalty-shoot out bleken de moeite waard. Tijdens deze editie namen voor het eerst ook kinderen van andere verenigingen en/of uit de wijk deel aan het evenement.

‘Er zijn mooie wedstrijden gespeeld, soms op het scherpst van de snede met winnaars en verliezers en wat leuk om te zien met welke beleving er ten strijde werd getrokken binnen de verschillende jaargroepen’ aldus Buurtsportcoach Galecop, Esther Jansen.

Natuurlijk is zo’n dag niet succesvol te volbrengen zonder de bijdrage van vrijwilligers. De organisatie bedankt dan ook iedereen hartelijk voor zijn of haar inzet en hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien.

Meer weten over de Voetbal4daagse of geïnteresseerd om als vrijwilliger mee te helpen bij de volgende Voetbal4daagse? Stuur een email naar Buurtsportcoach Esther Jansen via E.Jansen@merwestein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk