Geslaagde rondleiding bij aanleg 3e kolk Beatrixsluis

Wil je meer te weten komen over de bouw van de 3e kolk van Prinses Beatrixsluis en de verbreding van het Lekkanaal in Vreeswijk en wil je dit van dichtbij meemaken? Geef je dan op voor de maandelijkse rondleiding voor de omwonenden uit de omgeving van de sluis. Afgelopen woensdag 19 oktober vond de eerste rondleiding plaats.

Sas van Vreeswijk organiseert één keer per maand rondleidingen over het bouwterrein, indien de werkzaamheden het toelaten. Een unieke ervaring om de bouw van dichtbij te bekijken! De gratis rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur en bestaat uit uitleg over een bepaald onderdeel van het project en een bezoek aan het bouwterrein. Per maand wisselt de invulling van de rondleiding. Wanneer de volgende rondleiding is wordt bekend gemaakt op de Facebookpagina van de organisatie.

Tijdens deze rondleiding afgelopen woensdag konden de 18 bezoekers een kijkje nemen waar de nieuwe 3e kolk straks komt te liggen en waar de nieuwe brug over de 3e kolk komt.

Wilt u ook een keer meelopen? Meld u dan aan door een email te sturen naar contact@sasvanvreeswijk.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en leeftijd. Deelname is op volgorde van inschrijven. Mocht de groep vol zijn dan plaatsen we u op een reservelijst. Bij de volgende rondleiding wordt u als eerste benaderd en krijgt u voorrang.

rondleidingsluis

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk