Geslaagde ‘Park&Picknick-bijeenkomst’ in Park Oudegein

De kerkdienst die vanmorgen werd gehouden op initiatief van zes kerken in nieuwegein is druk bezocht. Het mooie weer was daar mede de oorzaak van. Ruim 400 kerkgangers kwamen op de uitnodiging af om naast de kerkdienst met wijkgenoten te picknicken in Park Oudegein. Ook burgemeester Frans Backhuijs was bij de dienst aanwezig. Onze fotograaf Johan Nebbeling was ter plekke om enkele foto’s te maken.

De kerkdienst was een vervolg op de succesvolle bijeenkomst vorig jaar januari in het Stadshuis. Er kwamen toen zo’n 900 mensen samen. Deze keer was de ontmoeting in de open lucht. Er wordt gezongen, een verhaal gedeeld uit de Bijbel, gebeden en is er veel ruimte voor ontmoeting. Speciaal waren er wijkborden geplaatst waar de wijkbewoners elkaar beter konden leren kennen.

Zes Nieuwegeinse kerken waaronder: De Bazuin Familiekerk, Evangeliegemeente Morgenstond Nieuwegein, Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, Hervormde Gemeente Vreeswijk & Cross Culture Nieuwegein, Leger des Heils, Nederlands Gereformeerd en Christelijk Gereformeerde Kerk ‘Het Anker’, organiseerden deze ‘Park&Picknick-bijeenkomst’ ‘die zeker voor herhaling vatbaar is’, aldus enkele bezoekers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren