Geslaagde Midwinteravond Vlierhoeve en Peppelhoeve

Afgelopen week hebben de nieuwe bewoners van de Peppelhoeve en de Vlierhoeve, in de wijk de Blokhoeve een ‘Midwinteravond’ gehouden. Deze werd georganiseerd door betrokken buurtbewoners, woningbouwvereniging Portaal en Trebbe, de projectontwikkelaar van de woningen. Maar liefst 181 buurtbewoners deden mee aan de avond.

‘Het was een mooie avond met volop ontmoeting!’ zo lieten de bewoners weten. Er was een verhalenverteller en een goochelaar voor jong en oud. De bezoekers maakten kerstballen met een mooie kerstboodschap voor hun buren en hingen die in de 6 meter hoge kerstboom.

Alaa Fathi van Blokhoeve Sociaal eerder tegenover onze redactie: ‘Om Blokhoeve in een gezellige kerststemming te krijgen, hebben we twee grote kerstbomen van 6 meter hoog geplaatst in Blokhoeve. Zowel in het noorden, als in het zuiden. We willen hiermee de cohesie vergroten in de wijk.’

Tijdens de Midwinteravond konden de kinderen marshmallows roosteren op een vuurtje. ‘De glühwein en warme chocolademelk vonden gretig aftrek op deze koude avond. Wat de bewoners betreft volgend jaar weer!’ aldus de bewoners.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren