Geslaagde ‘Lunch op het Plein’ in Fokkesteeg

Net zoals ieder jaar hielden de bewoners uit de wijk Fokkesteeg weer haar ‘Lunch op het Plein.’ Deze lunch, georganiseerd door het Wijknetwerk Fokkesteeg in samenwerking met Wijkhuis De Steeg, werd vandaag om 12.00 uur gehouden samen met wethouder Hans Adriani en burgemeester Frans Backhuijs.

Zowel jonge als ‘oude’ buurtbewoners konden aanschuiven voor een heerlijke lunch op het plein bij het Wijkhuis aan de Hoornseschans 101. Het was een prima gelegenheid om bij te praten of kennis te maken. Uiteraard werd ook het Gouden Schoffeltje uitgereikt. De buurtbewoner met de mooiste voortuin ontving deze trofee.

De eerste prijs ging dit jaar naar de bewoners van de Gravin Adelheidlaan 8. De tweede en derde prijs mochten de bewoners van respectievelijk de Laarderschans 34 en de Soesterveste 26 in ontvangst nemen. Helaas waren geen van de winnaars aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen. Zij krijgen de prijs thuis gestuurd.

Voor de kinderen waren er volop activiteiten, zoals een schminktafel en een ballonnenwedstrijd. Onze videograaf Michael Simonse maakte bovenstaand videoverslag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren