Katern

Geslaagde Kerstshow bij KRC Rolling

Op zaterdag 7 en zondag 8 december vond de jaarlijkse spectaculaire rolschaats(kerst)show plaats van KRC Rolling, een soort ‘holiday on ice…op wieltjes’. Aan deze wervelende show met knappe rolschaats-choreografie, spectaculaire decors, prachtige kostuums, mooie muziek en showlicht werd door alle leden van KRC Rolling deelgenomen. Jos van Vogelpoel ging zoals ieder jaar even kijken en maakte bovenstaande video-impressie van de voorstelling die totaal uitverkocht was.

Tijdens de twee uur durende show met als titel ‘Enchanted Christmas’ werd naast speciaal voor de show gemaakte nummers, ook de shownummers gereden waarmee KRC Rolling het afgelopen jaar zeer succesvol heeft deelgenomen aan het NK show en de World Roller Games in Barcelona. Tevens werd een solo-optreden verzorgd door Sylvia Pistorius. Sylvia is in de discipline roldansen momenteel 5e van Europa en 7e van de wereld.

Deze spectaculaire rolschaatsshow, die in totaal vier keer werden gereden, vond plaats in Sporthal Galecop aan de Aert de Gelderhage 7 in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk