Geslaagde eerste ronde slotfeest Buddy to Buddy Nieuwegein

Vier maanden geleden begonnen de buddy’s van Buddy to Buddy aan een nieuw avontuur in Nieuwegein. Woensdagavond werd dit hoofdstuk feestelijk afgesloten met een gezellig symbolisch eindfeest in Buurthuis De Componist aan de Diepenbrocklaan in Jutphaas. Hand in hand ‘dansend’ overbruggen ze verschillen, onder leiding van de vrienden van Dabke Night.

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Margot & Kitty van Buddy to Buddy in Nieuwegein: ‘In slechts een paar maanden hebben we mogen zien hoe de buddy’s zich ontwikkelen: ze openden hun wereld voor elkaar, wisselden taal en cultuur uit, deden leuke activiteiten, deelden verhalen en werden stapje voor stapje meer onderdeel van Nieuwegein en Buddy to Buddy. Voor de meesten is dit nog maar het begin van een mooie vriendschap.’

Wil jij ook buddy worden?
Wil jij ook buddy worden? Ontdek hoe je van betekenis kunt zijn door simpelweg jezelf te zijn en je wereld open te stellen voor een nieuwkomer. Op 25 juni, 10 en 25 september van 19.00 uur tot 21.00 uur organiseert Buddy to Buddy Nieuwegein een tweede ronde met informatieavonden voor Nederlandse buddy’s. De organisatie vertelt je dan alles over het buddyschap.

  • dinsdag 25 juni 2024 19:30 tot 21:00 | Buurtplein Batau, Dukatenburg 1
  • dinsdag 10 september 2024 19:30 tot 21:00 | Stichting Balans, Hoornseschans 101
  • woensdag 25 september 2024 19:30 tot 21:00 | Stichting Balans, Hoornseschans 101

Op de website Buddy to Buddy kunnen geïnteresseerden alle belangrijke informatie vinden. Aanmelden voor een van de informatieavonden kan via: nieuwegein@buddytobuddy.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk