Geslaagde eerste editie PitPop Nieuwegein

Afgelopen zaterdag vond in The Pit aan de Nedereindseweg 401 de eerste editie plaats van PitPop Nieuwegein. Een festival waar de line-up bestaat uit aanstormend talent dat zich bij Play The Pit heeft laten zien of voortkomt uit de contacten van de organisatie van The Pit.

Door het enthousiasme en de fantastische samenwerking hebben Inge Visser en de vrijwilligers van The Pit in een zeer korte tijd, met een heel klein budget, een geweldig festival op poten gekregen. Het publiek was razend enthousiast en wethouder Martijn Stekelenburg van o.a. Cultuur opende het festival met zijn band.

Onze fotograaf Wouter Haring nam een kijkje en maakte onderstaande foto’s. Wouter: ‘De zaal was leuk ingericht. Er waren bankjes neergezet en een hoek ingericht met zitzakken waar je lekken op kon loungen. In het begin was het nog wel rustig, maar later op de avond werd het steeds drukker. Er hing een heerlijke goede sfeer. De muziek was erg divers en daarom leuk. Het begon met wat rustige muziek, daarna kwam SavannaJoy wat af en toe al wat harder ging. Daarna kwam de Marvin Dee Band die echt de mensen aan het springen bracht. De Frozen Five (die trouwens maar met z’n vieren waren) speelden wat covers die iedereen wel mee kon zingen.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk