Katern

Geslaagd Holland Cup 2019 voor Taekwon-Do Nieuwegein

Afgelopen weekend werd in Pijnacker voor de 10e keer de Holland Cup 2019 Teakwon-Do gehouden. Dit is een toernooi over twee dagen. Aan het toernooi deden maar liefst 17 landen, 54 clubs en 421 deelnemers mee om te strijden om de prijzen.

Zaterdag 25 mei kwam het Taekwon-Do team uit Nieuwegein voor het eerst in actie. Het was de beurt aan de A-klasse, waar onder andere de zwarte banders in vallen. Coach Wouter Meijer nam deel met Roche Woen Tjoen Soen en Floyd Stijger. Tijdens het WK in Inzell (Duitsland) vorige maand waren deze jongens ook al actief voor nationale selectie en vielen helaas uit in de 1/4 en 1/8 finale op onderdeel tuls.

Zondag 26 mei jl. kwamen Roche en Floyd samen met drie jongens van andere verenigingen uit op het onderdeel team tul en behaalden de eerste plaats.

Bij de individuele tuls senioren eerste Dan veroverde Roche de eerste plaats. Floyd viel bij de junioren buiten de prijzen met een vierde plaats.

Bij het onderdeel sparren viel Roche Woen Tjoen Soen niet in de prijzen. Floyd vocht zich in zijn klasse junior -75kg door naar de finale en haalde na verlenging een mooie tweede plaats.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk