Vanaf vandaag mondkapje verplicht in de bieb

Het is een lastige tijd. Gelukkig blijft de bibliotheek ‘De tweede verdieping’ open! Zo kun je nog studeren, een krant lezen of een fijn boek lenen. De medewerkers van de bieb willen graag dat alle bezoekers – ondanks de oplopende besmettingscijfers en de gedeeltelijke lockdown – zich veilig kunnen voelen in de bibliotheek. Wat betekent dit voor jouw bezoek aan de bibliotheek?

Altijd een mondkapje op en maximaal 30 bezoekers
We willen je vragen ons te helpen het virus te bestrijden. Daarom geldt vanaf 15 oktober voor iedereen vanaf 13 jaar: bij een bezoek aan de bibliotheek draag je een mondkapje.

Verder gelden de volgende regels:

  • Er mogen maximaal 30 bezoekers tegelijkertijd in de bibliotheek zijn (kinderen en volwassenen). Onze medewerkers houden de bezoekersaantallen bij. Zijn er al 30 mensen in de bibliotheek? Dan mag je op een later tijdstip terugkomen om boeken te lenen of in te leveren.
  • Er zijn maximaal 10 studie- of werkplekken voor de duur van 2-3 uur beschikbaar. Voor deze plekken moet worden gereserveerd. Reserveren kan via de agenda van de bieb
  • Activiteiten die (online) doorgaan, vind je in deze agenda.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar en desinfecteer je handen bij binnenkomst in de bibliotheek.
  • De publiekstoiletten zijn niet beschikbaar.
  • We vertrouwen erop dat je thuisblijft wanneer je klachten hebt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren