Geslaagd Halloween in Batau Noord

Een verloren dochter in de Halloween nacht, Dokter Frankenstein die alle kinderen meeneemt in zijn boeiende experiment, een vogelverschrikker die de kinderen schrik aanjaagt met een kettingzaag. Dat is slechts een kleine greep uit de zeer spannende, bijna professionele acts, van het Halloween Buurtfeest rondom de Elandweide in Batau Noord, op zaterdagavond 29 oktober.

Maar liefst 64 kinderen zwierven met hun begeleiders door de donkere buurt langs de versierde huizen. Organisator Gerdien van Lemmen spreekt van een groot succes. “Het lijkt wel alsof iedereen elk jaar steeds meer moeite doet om de kinderen uit de buurt de avond van hun leven te bezorgen. De organisatie is best een hele klus maar het is het dubbel en dwars waard als je ziet wat voor een lol iedereen heeft.”

De avond begon met het verzamelen van alle kinderen op het zogenaamde Griezelplein, waar de open haard gezellig brandde. Daarna liepen de kinderen verschillende routes terwijl ze opgewacht werden door een operatieteam met een ongelukkige afloop voor de patiënt, een restaurant met een wel heel bijzonder “hoofd”gerecht en de nodige griezeleffecten.

Volgend jaar weer? “Zeker weten”, zegt Gerdien enthousiast. “Naast de leuke avond voor alle betrokkenen zorgt het ook voor meer saamhorigheid in de buurt, superleuk toch?”

Het bleef nog lang onrustig in de Elandweide….

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk