Katern

Genomineerden voor Evenement 2013 Nieuwegein Awards

Voor de onderscheiding Evenement van het Jaar 2013, die tijdens Nieuwegein Awards 2014 wordt uitgereikt, heeft een onafhankelijke jury drie genomineerden aangewezen. Uit alle kandidaten koos zij het Lifestyle Event, de Kindervakantieweek van Bouwgein en Maritiem Nieuwegein. Nominaties met uiteenlopende, diverse achtergronden.

Het Lifestyle Event vindt de jury een aansprekend georganiseerd evenement met een zeer actueel thema. Een inspirerend en leerzaam initiatief dat een toekomst heeft door de veranderende samenleving. Met name de inbreng en ondersteuning van vele lokale en regionale organisaties spreekt aan. De Kindervakantieweek van Bouwgein is een zeer gewaardeerd en maatschappelijk evenement met historie en veel toekomstperspectief. Ondanks de vele tegenslagen lukt het de organisatie, ondersteund door vele betrokken vrijwilligers, steeds weer om een gevarieerd programma neer te zetten voor de Nieuwegeinse jeugd. Maritiem Nieuwegein, een relatief nieuw evenement dat in korte tijd veel succes heeft weten te realiseren, is volgens de jury een Nieuwegeins feest dat in de verre regio wordt gehoord. Met ondersteuning uit diverse geledingen en een groot aantal vrijwilligers heeft de organisatie een vernieuwend initiatief neergezet met gevoel voor historie en sentiment.

De jury van de award Evenement 2013 bestaat uit Ton Bothoff, directeur NV Sportinrichtingen Nieuwegein/Merwestein, Rob Ruitenbeek, voorzitter van de Avond4daagse, René van Haarlem, van de afdeling Evenementen van de gemeente en Janien Kamperman, lid van het organisatiecomité van het Zwemgala van Aquarijn en tevens winnaar van de onderscheiding Evenement 2012 tijdens de laatste Nieuwegein Awards. Uit de genomineerden zal de jury de uiteindelijke winnaar aanwijzen die op 1 februari 2014 in het NBC Congrescentrum deze onderscheiding op feestelijke wijze in ontvangst mag nemen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren