Genomineerden voor het Groene Lintje 2017 zijn bekend

Het is een traditie geworden dat GroenLinks, afdeling Nieuwegein jaarlijks het Groene Lintje uitreikt aan een inwoner die zich vrijwillig inzet voor het behoud van de natuur en duurzaamheid. Ui alle inzendingen heeft de organisatie inmiddels 3 genomineerden gekozen. Met het uitreiken van het lintje spreekt GroenLinks haar waardering uit en wordt een inwoner of bedrijf/organisatie op een aardige manier in het zonnetje gezet. Genomineerd zijn:

Jaco D. de Visser, architect van Huis de Wiers en oprichter van Bureau JDdV architecten. Duurzaam bouwen en energiebeheer is voor het bureau een vanzelfsprekend uitgangspunt.

Dorathé van Doorn, oprichter van WederX, de was- en strijkservice annex fietstaxidienst. Een bijzonder initiatief met vele sociale en duurzame aspecten.

Frans van Erven, de draaiende en dragende persoon bij Cirkeltje Rond. Een bijzondere buurttuin waar de hele omgeving van geniet.

De Knotgroep Nieuwegein, een hele actieve groep die zich inzet voor het landschapsbeheer in zowel Nieuwegein als in de omgeving.

Uit de lijst van genomineerden wordt door de jury, de uiteindelijke winnaar aangewezen. De uitreiking vindt plaats op zondag 21 mei tijdens de Duurzaamheidsmarkt in het Natuurkwartier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren