Generaal Tom Middendorp naar Nieuwegein

Commandant der Strijdkrachten generaal Tom Middendorp brengt op donderdag 19 maart een bezoek aan het Veiligheid & Defensie College en het Automotive College, twee mbo-colleges van ROC Midden Nederland, in Nieuwegein.

De generaal begint zijn bezoek op het Automotive College. Hier wordt hij ontvangen door VeVa-studenten BAT (bedrijfsautotechniek) en krijgt hij een rondleiding door het Expertisecentrum BAT. Na een korte technische battle tussen hem en de studenten gaat hij met een viertonner op weg naar de locatie van het Veiligheid & Defensie College. Daar wordt hij ontvangen door de ouders van studenten. In drie lesgroepen maakt hij vervolgens kennis met de moderne manier waarop de VeVa-studenten digitaal en integraal les krijgen. Als afsluiter gaat de generaal in gesprek met de ouders van onze VeVa-studenten.

De opleiding Veiligheid en Vakmanschap is een opleiding die het Veiligheid & Defensie College aanbiedt in nauwe samenwerking met Defensie. Tijdens de opleiding maakt de student kennis met alle facetten van Defensie. De opleiding bestaat uit twee delen: het Veiligheidtraject (bij Defensie) en het Vakmanschaptraject (bij het Veiligheid & Defensie College). Na de VeVa-opleiding heeft de student een diploma mbo 2 of 3 op zak. Dit geeft betere doorstroommogelijkheden, zowel binnen Defensie als later in het bedrijfsleven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren