Gemeenteraad met Kerstreces

De gemeenteraad van Nieuwegein heeft van maandag 27 december tot en met vrijdag 7 januari kerstvakantie. Tijdens deze periode komen de raadsleden niet bij elkaar voor Avonden voor de Stad of raadsvergaderingen. Ondanks dat de vergaderingen stil staan in deze weken, kunt u nog steeds terecht bij de gemeenteraad.

Wilt u iets onder de aandacht brengen van de raad? Neem dan contact op met de raadsleden. De contactgegevens van alle 33 raadsleden zijn te vinden op deze website. Ook kunt u een mail sturen naar griffie@nieuwegein.nl. De griffie zal uw bericht dan onder de aandacht brengen van de gemeenteraad.

Avond voor de Stad 13 januari 2022
De eerstvolgende Avond voor de Stad in het nieuwe jaar staat gepland voor donderdag 13 januari. Medio 6 januari 2022 kunt u op De Digitale Stad Nieuwegein lezen welke onderwerpen er tijdens deze avond door de gemeenteraad zullen worden besproken. Tot die tijd wenst de gemeenteraad u hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van onze gemeenteraad via de Facebook-pagina (@NieuwegeinseRaad), Twitter (@raadngein) en website www.nieuwegein.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de griffie via telefoonnummer 14 030 of via het e-mailadres: griffie@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren