Gemeentegids 2014

Akse Media, het bedrijf dat in opdracht van de gemeente Nieuwegein de gemeentegids verzorgt, start deze week met het aanschrijven van instellingen, bedrijven, verenigingen etc. met als doel de informatie weer zo up-to-date mogelijk te krijgen. Alle in de gemeentegids vermelde e-mailadressen krijgen van Aksemedia bericht. Dit bericht is voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat men zelf de gegevens naar wens kan controleren en vervolgens aanpassen.

Diegenen die wel in de gemeentegids staan, maar niet met een e-mailadres, worden telefonisch door Aksemedia benaderd. Let op: men dient zijn/haar organisatie of vereniging zelf aan te melden voor eventuele plaatsing in het adressengedeelte. U kunt wijzigingen en aanvullingen ook op de volgende manieren aanmelden per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Nieuwegein), telefonisch: 0223-673010 (redactie Akse Media) of schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gemeentegids Nieuwegein) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren